Galleria

Galleriastamme löydät toteuttamiamme kimppuja, asetelmia ja laitteita. Viereisistä napeista saat lajiteltua tuotteet aihealueittain. Kuvia klikkaamalla näet ne isompina.

Boolimaljan kranssi

Juhliin voi viedä onnittelukukat pöytäkranssin muodossa. Nämä kukat on sidottu sienipohjaan.

Elegantti keveys

Ruusuja, orkideoita ja hopealankaa. Tämä tyylikäs kimppu sopii kauniisti selkeään tyköistuvaan pukuun.

Hempeä ja suloinen

Harsokukka pehmentää tätä kukkien yhdistelmää ja luo utuisen vaikutelman orkideoista ja krysanteemeistä sidottuun työhön.

Hyvää Uutta Vuotta

Huurteinen hopea ja valkoisen värin puhtaus on suosituin väriyhdistelmä vuoden vaihteeseen. Kimppuun on sidottu mukaan ruukkukasvina tunnettu mehitähti.

Ihanuus

Erilaisia punaisia ruusuja pinkin geminin kanssa vihreällä lehtipedillä. Tässä hehkuva onnittelu sille tärkeälle ihmiselle.

Isänmaallisessa hengessä

Raikas sininen yhdistettynä puhtaan valkoiseen on meille läheinen ja arvostettu väriyhdistelmä. Tässä kimpussa on krysanteemiä ja leinikkiä.

Joulun taikaa

Ylväs amaryllis klassisessa yhdistelmässä havun ja marjojen kanssa. Koristeena punainen rusetti.

Juhlallinen

Kolmeen maljakkoon koottu kokonaisuus. Tässä on lehtikuusen oksien lomaan sidottu upea asetelma, joka on samalla ilmava ja moderni. Ihana leikki vahvojen kukkien ja keveiden linjojen välillä. Useasta pienemmästä saa kootuksi koristeen juhlapöytään.

Junioripelaajalle

Persoonallinen kukkaonnittelu liittyy sankarin harrastukseen. Luistin ja kukat kertoo kukkien saajasta.

Käsivarsikimppu

Tätä kimppua on rento kantaa ja se jättää puvun etuosan kauniisti esille. Sulhaselle on sidottu kokonaisuuteen sopiva rintakukka.