Syksy on ihanaa aikaa. Ulkona on kirpeän viileää ja puiden värit satavat maahan pehmeäksi matoksi. Illalla on ihana käpertyä sohvan nurkkaan kynttilöiden tuoksussa, lämmin teekuppi kädessä. Rauhallinen hetki hektisen päivän jälkeen on parasta sielulle. Silmäniloa saa maljakoissa olevista leikkokukista. Kaunis kimppu on hyvä ajatus ihan vain itselle omaksi iloksi.

Kesäisestä vehreydestä muistuttaa kodin viherkasvit. Niiden moninaisuus ja raikkaus virkistää. Kotoilun yksi ulottuvuus on viihtyminen ja latautuminen. Kasvit ovat merkittävä sisustuselementti ja huoneilman puhdistaja. Ne tuottavat happea ja puhdistavat ilmaa. Oikeilla kasvivalinnoilla ei hoitokaan ole vaivaloista ja kasvun ihme on silmien alla koko ajan. Ruukkuja vaihtamalla saa mielitekojen mukaan muutettua kodin ilmettä ja kotoilu saa uutta ilmettä.